Bijbelkraam

Eens in de twee weken staan we op de weekmarkt in Waddinxveen met als hoofddoel het evangelie door te geven d.m.v. gesprekken en/of het uitdelen van het blad Echo (doel 1) en de verkoop van christelijke lectuur (doel 2). Een deel van de omzet gaat naar de IZB. Daarmee maken we het werk van evangelisten in o.a. diverse grote steden mede mogelijk (doel 3).

Ons assortiment: vooral veel soorten kaarten, kinderbijbels in allerlei vormen en maten, een bescheiden, maar diverse voorraad Bijbels, allerlei kindermateriaal, kinder-cd’s, allerlei leuke dingetjes, o.a. cadeauboekjes. Daarnaast hebben we ook nog wat dagboeken, romans, gedichtenbundels, bijbelstudiemateriaal en lectuur over allerlei ethische onderwerpen.

We proberen met gerichte acties aan te sluiten bij christelijke feestdagen en andere festiviteiten, zoals Vaderdag, Moederdag, etc. Dat geeft ons mogelijkheden tot gesprek. Op de statafel voor de kraam liggen allerlei flyers van kerkelijke activiteiten en kleine foldertjes om mee te nemen of uit te delen. We hebben een Bible-box met Nieuwe Testamenten in het Nederlands, Engels, Pools, Arabisch en Turks. Ook hebben we het Lukasevangelie in het Arabisch en in gewone taal en Dvd’s met getuigenissen van ex-moslims. En niet te vergeten: de Waddinxveense CityBible.

We hopen in 2022 aanwezig te zijn op de markt op:

2, 16 en 23 december     

 

In 2023 op:  

13 en 27 januari

10 en 24 februari

10 en 24 maart

7 en 21 april

5 en 19 mei

2, 16 en 30 juni        

25 augustus

8 en 22 september

6, 20 en 27 oktober

3 en 17 november

1, 15 en 22 december