Nieuws

Zo begin september kijken we als team terug op een mooi campingseizoen op recreatiepark Breedijk. Veel dezelfde onderdelen als vanouds zoals padenlopen op de zaterdagmorgen, activiteiten op de zaterdagmiddag of –avond en een campingdienst op zondagmorgen. Bekende activiteiten waren de plantenmarkt, kindermiddag, viswedstrijd, dartavond, crea-avond en de fietstocht. Nieuw was in week 6 Jeu de Boules. Door het zeer goede weer – behalve aan het einde – is alles super gelopen. Mooi weer betekent meer campinggasten aanwezig en dus meer gesprekken. Over het resultaat weten we niks maar er zijn mooie en goede gesprekken geweest.

Over de laatste nog niet genoemde activiteiten een iets uitgebreider verslag. In het laatste weekend organiseren we ‘traditiegetrouw’ een BBQ en een Bingo. Na 6 mooie en droge weken waren de weersverwachtingen niet best. Regen en kou. Voor het eerst hebben we serieus een alternatief binnenprogramma moeten bedenken voor de BBQ. We kozen uiteindelijk om alles te verdelen over 2 binnenruimtes. Alles klaargezet … maar nadat alle 60 (1) gasten aanwezig waren, zaten we allemaal met elkaar heel knus in 1 ruimte, de hooiberg. Het werd daarmee opnieuw een doorslaand succes. De campinggasten waren veelal lovend over de organisatie, de kwaliteit van het eten, de sfeer, etc. Als organisatie zagen we achteraf ten onrechte op tegen de omstandigheden. Overigens deden veel campinggasten dat ook. Het maakte helemaal niet uit! Waar we veel profijt van hebben is een groep van 8 Brugkerkers die het fysieke gedeelte in handen nemen, te weten het klaarzetten, het barbecueën, de bijgerechten en de drank. Hulde voor die mensen. Tussen 2 haakjes ook voor alle andere gemeenteleden die hebben geholpen met padenlopen, activiteiten, koken, voorbede, etc. Zonder al die hulp geen Campingteam.

Na de BBQ was het nog niet gedaan. Bingoën om de vele prijzen tijdens in totaal 3 ronden van 1 euro en 3 ronden van 2 euro. Supergezellig met mooie prijzen die beschikbaar waren gesteld door diverse plaatselijke sponsoren. Ook de zonnebloem wedstrijd kwam deze avond ten einde. Met ruim 3 meter in 8 a 9 weken tijd was de winnaar gevonden. Aan het einde van de avond hebben we als team afscheid genomen en kregen we groot applaus van de campinggasten. Een afsluiter van formaat.

Vooraf hadden we veel gebedspunten, achteraf hadden we veel om voor te danken. Hulde aan God!

Onze wens is dat Hij verder gaat waar wij stoppen.

Tot volgend jaar!?

Er zijn nog geen nieuwsberichten toegevoegd.