RTW

Het belangrijkste doel van onze programma’s is het bereiken van rand- en buitenkerkelijken, kinderen zowel als volwassenen. We zijn ons echter bewust, dat de uitzendingen ook een functie hebben voor onze eigen gemeenteleden. Dat zijn vaak zieke of bejaarde mensen en/of hun verzorgers. 

De RTW-commissie bestaat uit zeven leden die met elkaar de programma’s voor de Hervormde Gemeente maken. Deze worden uitgezonden via de lokale RTW-zender.

We zenden ongeveer één keer per drie weken uit. De uitzending vindt plaats op zondagmorgen van 09.00 tot 12.00 uur. RTW FM is te beluisteren in de ether op 105.8 FM, op de kabel op 103.4 FM en op internet via www.rtw.nl. Onze uitzendingen hebben elke keer een vaste structuur. We beginnen met een kinderprogramma van een half uur. Aansluitend zenden we een kerkdienst vanuit één van de vier Hervormde kerken uit. Na de dienst volgt nog een muzikaal of een informatief programma. De uitzendingen worden opgenomen en zijn via de site van de Hervormde Gemeente te beluisteren of rechtstreeks via http://www.screencast.com/users/RTWKERKEN.