ResQ - Tienerclub van 14 en 15 jaar

Voor alle jongens en meiden van 14 en 15 jaar

Club ResQ

ResQ is een club voor jongeren van 14 en 15 jaar. We dagen je uit om na te denken over het christelijk geloof, afwisselend met een hoop gezelligheid, chillen en uitdagende activiteiten.

We hebben één keer in de twee weken een clubavond. De deuren van het Anker gaan om 19.30 uur open, er is dan een inloop tot ongeveer 19.45 uur. Het officiële gedeelte duurt tot 21.00 uur, daarna drinken we wat met elkaar met wat lekkers. Rond  21.30 uur sluiten we weer de deuren van het Anker.

Tijd: 19.30 tot 21.30 uur

Wanneer: ééns in de twee weken op donderdag

 

Chill-out avond

Daarnaast hebben we één keer in de maand een chill-out avond. Het Anker is dan geopend van 20.00 tot 21.00 uur. Wij zorgen voor wat lekkers en het drinken. Jullie zorgen voor de gezelligheid en de ontmoeting. Deze avond heeft geen georganiseerd programma, het Anker wordt slechts geopend voor ontmoeting. Eventueel kan er samen gezongen worden of een andere activiteit ondernomen als één van jullie daarin geïnteresseerd is. Tot nu toe werden er op deze avond voornamelijk spelletjes gedaan, gekletst en hebben we een keer een film gekeken.

Op deze avonden zullen er 2 ResQ leiding aanwezig zijn.

Tijd: 20.00 tot 21.00 uur

Wanneer: ééns in de maand op donderdag

 

Locatie: De Parel (achter de Hoeksteen), Esdoornlaan 2