Rommelmarkt

Elk jaar in april wordt er op het evenemententerrein aan de Dreef een grote rommelmarkt gehouden.  Met de opbrengst wordt jeugd- en evangelisatiewerk in binnen- en buitenland gesteund. Al jaren ligt de opbrengst boven de € 30.000,--, al vinden we dat niet het belangrijkste. Het allerbelangrijkste vinden we de goede sfeer en de fijne contacten. De bezoekers komen uit de wijde omgeving af op de meubelen, boeken, curiosa, speelgoed, bomen, struiken etc. Ook zijn er altijd heerlijke oliebollen, verse vis, stroopwafels, patat frites en vele andere lekkernijen.

Het welbekende rad van avontuur met prachtige prijzen wordt 2x gespeeld.

Ook is er elk jaar een gastkraam.

Voor deze prachtige opbrengst wordt door veel gemeenteleden  behoorlijk wat werk verzet.

In oktober wordt gestart met het ophalen van spullen en ook de sorteerploeg is vanaf dan alweer actief tot aan de rommelmarkt. Op de rommelmarktdag zelf zijn circa 200 mensen in touw.

 

Terugblik.

Die opbrengst van de rommelmarkt 2019 bedraagt € 28.630,-- waar we de opbrengst van de snuffelmarkt bij op kunnen tellen: € 2.950,--. Totaalopbrengst van de markten dus € 31.555,--.

De succesvol verlopen Snuffelmarkt op 1 februari 2020 heeft het prachtige bedrag van € 2.882,--.
opgebracht. Voor de komende rommelmarkt op 13 april a.s. hebben we nog veel spullen nodig.


Bruikbare spullen voor de komende rommelmarkt kunt u elke maandag zelf brengen naar onze opslagruimte Plasweg 36 (achterin, links om de boerderij heen) ’s-middags tussen 13.30 en 14.30 uur en ’s-avonds tussen 19.30 en 20.30 uur.

Vanaf 7 oktober 2019 kunnen uw schone en bruikbare spullen worden opgehaald. Voor een afspraak daarvoor kunt u van maandag t/m vrijdag tel. 619081 bellen of mailen naar karinvermeulenbakker@hotmail.com. Wat niet meegenomen wordt zijn kasten, bedden, matrassen en bankstellen. Uiteraard moet alles verpakt zijn in stevige dozen. Alvast hartelijk dank voor uw medewerking.